AZRA1

Азра Трибјут – Брајан Мекштул

БРАЈАН МЕКШТУЛ – АЗРА ТРИБЈУТ

Брајан Мекштул, трибјут бенд посвећен култној групи Азра, и ове сезоне ће наступати у Клубу Академије 28.

Азра, легендарни југословенски бенд, основан 1976. године у Загребу, настао под утицајем рока и новог таласа. Временом постаје један од најпопуларнијих бендова у СФРЈ предвођен харизматичним Џонијем Штулићем, бенд је у 14 година издао девет албума и експериментисао са разним темама и стиловима.
Група више не постоји, већ скоро 29 година, али њихова музика још увек живи и живеће кроз генерације које долазе, јер квалитет нема рок трајања.

AZRA1
Брајан Мекштул трибјут, окупљен је с намером да оживи лик и дело популарне групе. Под јасним утицајем Џонија Штулића, овај бенд својом енергијом враћа дух неких прошлих времена. Колико су у томе успешни, говори и податак да се за њихове наступе увек тражило место више.
Тако ће се Академијом 28 поново орити тактови добро познатих песама попут “Балкан”, “А шта да радим”, “Лијепе жене пролазе кроз град” и многих других.
Брајан Мекштул ће наступити у саставу, предвођен гитаристом и главним вокалом Данилом Јевтовићем – Дачом, коме вокалну подршку пружа Александар Ковачевић – Коча, као и Луком Остојићем, Борком Стојачићем.

Свима већ позната четворка, окупљена од 2011. године, и овог пута ће бити задужена за добар провод и незаборавну атмосферу, о којој ће се причати.

Очекује се да овај београдски састав поново испуни салу Академије 28 до последњег места.

Концерт почиње у 22, улаз је слободан, па вас овом приликом молимо да своја места резервишете на време, позивом на број 011/3619-342.