Raj na zemlji fotka

РАЈ НА ЗЕМЉИ

 

РАЈ НА ЗЕМЉИ

Дуо комедија „Рај на земљи“ је прича о сусрету двоје људи са потпуно различитим начином живота, како социјалног тако и професионалног. Ева Милер долази у Београд из малог места са купљеном картом у једном правцу у нади да ће направити свој „рај на земљи“ и постане певачица.
По препоруци, куца на врата естрадног менаџера Адама Коена и од тог сусрета ништа неће бити као пре…
Прича преплављена урнебесно духовитим, али и емотивним сценама, дочараће публици како изгледа трновит пут до звезда прожет љубавном причом.
Да ли ће се прича о Адаму и Еви поновити или рај на земљи изгледа другачије?

final radni B2.cdr

ИГРАЈУ:

Ања Мит

Прву улогу по имену Анчи играла је у серији „Комшије“. Гледали смо је у серијама „Истине и лажи „, „Сенке над Блаканом“ и „Далеко је Холивуд“. Ања се опробала и у улози водитеља емисије Ауто-мото шоу на ТВ ПРВА и О2. Позоришне представе: „Мајстори мајстори“, „Мистер Долар“ и „Цигани лете у небо“.

Стефан Бузуровић

Најпопуларнија улога му је тренутно Павле у серији „Истине и лажи“ која је оборила све рекорде гледаности. Публика га препознаје и као глумца и водитеља неколико ТВ и радио емисија од којих су актуелне „ТВ чорба“ на О2 ТВ и „Ауто-мото шоу“ на ТВ прва и О2. Глумом је почео да се бави са само 4 године на сцени Народног позоришта, где и даље активно игра.

Карте није могуће резервисати

Бр. тел. билетарнице: 011/3616-020