Биоскоп Aкадемије 28! (2)

СПОНЗОРУША

Понедељак, 11. децембар 2023. године у 20ч

СПОНЗОРУША

Спонзоруша је израз који описује жену која као љубавница или девојка одржава везу са неким, обично старијим мушкарцем, а при чему јој је главни мотив материјална сигурност!

Ово је прича о Кокани (Исидора Грађанин/Оливера Бацић), девојци која долази у Београд из унутрашњости како би као и сви други пронашла неку бољу будућност и бржи пут до славе и новца. Налази Анђелка (Лепомир Ивковић), чувеног бизнисмена који се води правилима којима се данас у Србији многи воде – све је дозвољено свакоме ко има паре и моћ. Као и већина људи која се налази на овој функцији, живи двоструким животом и уз своју љубавницу Кокану преживљава другу младост и плаћа све њене хирове и лажи.

Биоскоп Aкадемије 28! (1)

Али у везу упада Шваба (Игор Дамјановић/Јанко Цекић), који је са Коканом имао љубавну аферу у риалитију. Да ли је Шваба као агресивни момак склон оружју и насиљу бољи, гори или исти као Анђелко који лаже и краде? Све то видеће у овој представи као и девојке које желе да буду познате, али не по памети и талентима већ минутима проведем на малим екранима у брукању и целе породице и околине, по голишавим фотографијама у новинама и ожењеним мушкарцима који финансирају њихове жеље.

Биоскоп Aкадемије 28! (2)

Играју:

Исидора Грађанин/Оливера Бацић
Лепомир Ивковић
Игор Дамјановић/Јанко Цекић

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *