2

ЖИВОТ ЈЕ ЛОТО

Урнебесна интерактивна трагикомедија „Живот је лото“!

Ако сањате о супер добитку на лоту и безбрижном животу који следи, онда ће вам Вера у овој комедији показати како се живот може преокренути у само 24 сата! По тексту Владимира Ђурђевића, а у извођењу Монике Ромић, ова хит представа говори о догађајима и низу невероватних ситуација кроз које је прошла јунакиња Вера у само једном дану! Желите ли да утичете на исход једне представе? Овог пута сте у могућности јер публика, гласањем, бира какав ће бити крај!

1

Вера долази на железничку станицу и игром случаја, почиње да износи своју несвакидашњу причу у коју су уплетени и њен муж, љубавник, комшиница, кума, мама, тата, лото, куглице, лаптоп, хитна помоћ, спикер са железничке станице. Прича је из преспективе једне незапослене жене која балансира између мужа информатичара, који јој све више иде на живце (мада му остаје лојална) и комшије криминалца (с којим је у сексуалној вези).  У току представе се дешава низ неочекиваних ситуација али кад Верин муж добије седмицу на Лотоу, а већ у следећем тренутку сазна да га она вара, свет јој се руши и почиње њена драма, а публици комедија. А воз Бар – Београд све више касни…

5
20181001_202805
3
7

Да ли ће наша јунакиња отићи у слободу без новца или у затвор, после ког ће је чекати милиони када изађе – зависи од одлуке публике, која изгласа какав ће бити крај! Ова модерна и неуобичајена представа ће вас изненадити, насмејати, помало замислити али и испратити из позоришта много бољег расположења, од оног са којим сте дошли! Глумица ће вам, у току представе, чак скувати и кафицу и понудиће вас штапићима за грицкање! Уз обиље музике, представа је обогаћена и видео пројекцијом.

15

У улози Вере: Моника Ромић
Писац: Владимир Ђурђевић
Редитељка: Бојана Лазић

Не пропустите представу која се игра широм региона и на разним фестивалима: „Белеф“, „Девет“, „Гумбекови дани“ Загреб, „ККЛ“ Ријека, „Брод театар“ Нови Сад, „Позорисни дани“, Босна, Србија, Хрватска… а на Фестивалима монодраме у Албанији и Македонији, освојене награде – за најбољу женску улогу и најбољу интеракцију са публиком.

Цена карте: 600 дин