20170811._003.GARDOS  Miljana  Gavrilovic, Jovana Jalovac Cavnic, Marko Dolas

Балкански секс & град 2

*Вечерња представа ,,Балкански секс и град 2″ поново на Сцени Академије 28 у четвртак 14. децембра у 20h*

По мотивима књиге ,,Чипка и чоколада“

Играју: Миљана Гавриловић, Јована Јеловац Цавнић, Марко Долаш

Продукција и режија: Станко Холцер

20170811._001.GARDOS Miljana Gavrilovic, Jovana Jalovac Cavnic, Marko Dolas Foto Miki Velickovic

„Балкански секс и град“ је представа настала пре нешто више од две године и у њеној првобитној изведби учествовало је доста глумаца, водитеља али и музичара који су се смењивали у зависности од концепта у самој представи. Редитељева замисао је била да направи нешто што ће се знатно разликовати од прве поставке представе – да уместо лаке, прозаичне, типске форме представе, направи драмску форму у којој ће се типски примерци данашњице претворити у комплексне ликове који својим карактерима и интеракцијом на сцени јасније описују друштвену сцену у Србији. Тако је настала нова представа ,,Балкански секс и град 2″ у чијој драматизацији учествује нова постава глумаца: Јована Јеловац Цавнић, Миљана Гавриловић и Марко Долаш.

Чарна и Чупка су рођене сестре, две наизглед обичне девојке из народа, решавају да се пријаве у ријалити шоу једне телевизије. Оне представљају две популације жена: плавуше и црнке и, иако се разликују по много чему, свака од њих жели да пронађе праву љубав и срећу. Чарна је слободна бунтовница која живи од данас до сутра, а Чупка конзервативни сањар и контролор сопственог живота. Марко, манипулативни водитељ, покушава да из сваке од њих извуче најинтригантније тајне и размишљања како би емисија добила скандалозни облик.

Представа је одиграна преко 50 пута у Србији, Црној Гори, Републици Српској, Босни и Херцеговини, а ове јесени планирана је и турнеја у Хрватској.

Balk.seks i grad kraj

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *