RIALITI OBRACUN plakat

Урнебесна комедија „Ријалити обрачун“ због великог интересовања поново на Сцени Академије 28

РИЈАЛИТИ ОБРАЧУН

по тексту Вање Булића

 

Сцена Академије 28

 Недеља 27.11. у 20.00

 

Двоје учесника ријалити шоуа, Кокана и Шваба, после изласка из ријалитија настављају воје свакодневне животе као што су то радили на телевизији. Неспоразум настаје, када се у њихов живот умеша времешни бизнисмен, Анђелко, који живи по правилима новог српског поретка, сматрајући да је све дозвољено ономе ко има новца и моћ. Судар свакодневне и виртуелне стварности, изазивазваће код публике и смех и сузе.

АНЂЕЛКО (ИВАН БЕКЈАРЕВ):

Времешни бизнсимен и политичар. Напредовао увек се шлепујући уз власт. Бескрупулозан. Живи двоструки живот. Уз Кокану преживљава другу младост и спреман је да плати сваку њену жељу и лаж. Насилни Шваба га натера да покаже и своју анималну страну, спремност да убије само да би сачувао друштвени статус и љубавницу.

ШВАБА (ИГОР ДАМЊАНОВИЋ):

Момак чији су родитељи радили у иностранству. Одрастао у Београду, код бабе. Покушао да студира. Изузетно интелигентан и духовит. Незапослен, љут на све и свакога. Имао љубавну аферу у риалитију са Коканом, која у таболидима измишља приче блатећи га и тако покушава да продужи преко ноћи стечену и ничим заслужену славу. Он је проналази у апартману њеног новог “дечка”, времешног Анђелка, оца троје деце.

КОКАНА (ДАНИНА ЈЕФТИЋ)

Дошла у Београд из унутрашњости. Уписала факултет. Отац и мајка остали без посла, па се она довија како да дође до новца. Један од начина је ријалити шоу и пристајање на јавну бламажу. После изласка из ријалитија, упознаје Анђелка, који зарад њене одглумљене љубави, издржава и њу и њену поородицу. Спремна на све, као вучица остављена да преживи ослањајући се само на себе.

Режија: Раде Вукотић, Продукција ПРИЗОР

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *