Stand up1

MADE IN BOSNIA

 

MADE IN BOSNIA

Станд-ап комичари Хазим Мујчиновић и Филип Андроник, који наступају у склопу шоуа станд-ап комедија Мade in Bosnia, поновно су ту!
Након што се распао цели свет у протекле три године, а са њима и овај комичарски дуо, време је да се кренемо враћати у нормалу унатраг – прво од састављања Хазима и Филипа, онда враћањем цена горива на старе, поновно повећање паковања кекса и тако редом свега што је пропало уназад колико нас није било!
А за случај да мислите да свет неповратно иде у пропаст, нема везе, идемо у пропаст заједно.
Њихов шоу је својевремено окарактеризиран као најпопуларнији целовечерњи станд-ап шоу Босанаца о Босанцима, више стотина пута је извођен у клубовима, а и у земљама регије те иностранства. Нема где нису наступали, које форе изваљивали и ако вам је неко причао да је био на супер смешном наступу, велике су шансе да је био управо на стенд-ап комедији Мade in Bosnia. А ако сте ви размишљали „како то да ови остали наступи нису смешни као тај о којем су ми говорили“ – е, то је зато што нисте гледали и слушали Хазима и Филипа.
Ако вас је одувек вас занимало да ли Босанци могу написати „Не паркирај“ на вратима гараже, а да им сва слова стану или пак зашто у авионима скачу са седишта при слетању као да се возе аутобусом па не желе да им промакне станица, онда је овај шоу права ствар за вас.

Босанци долазе у Србију! Овај пут без мешалица за бетон.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *