OK VILINSKA ZAVRZLAMA FLAJER A5-08-03-2017

Принц Милован и Принцеза Ана су, као и већина данашње деце, врло упућени и заинтересовани за модерну технологију (игрице, телефони, таблети…) и када, у једном трену, остану без тога, покушавају да пронађу начин да се забаве али констатују да су им све стандардне игре досадне.

Појављује се Куварица Мица која жели да их орасположи причањем приче, али њена Црвенкапица је Жутокапица, бака живи у солитеру, Вук је бакин кум… елем, Мица зна да прави колаче и прича рецепте али не и бајке. Принц и принцеза, траже да дође њихова Дадиља Дада, међутим, Даде нема. Све су претражили али су нашли само једну њену папучу. Помоћу Мице куварице, они крећу на невероватно путовање у потрагу за њом, путем маште.

Slika 4

На том путу, добију мапу од Виле Маштојле, помоћу које прелазе море и копно. У свету маште, срећу Морнара Мику, маштовитог и забавног типа, као и његовог копненог пријатеља, озбиљног, Капетана Перу, затим страшног Лазу Цара олује, који ће им задавати “тешке” математичке задатке, Аждајицу Ждеравицу и Црвенкапицу која ће им испричати праву верзију приче о себи. Кроз ову невероватну авантуру бићете ношени на крилима маште, музике, љубави и дечије разиграности свих актера.

Представа траје 45 минута и намањена је за узраст од три године.

Режија, костим и сцена:

Моника Ромић

Играју: 

Куварица Мица: Моника Ромић
Вила Маштојла: Славица Љујић
Принц Милован: Никола Угриновић
Принцеза Ана: Јована Младеновић
Дадиља Дада, Морнар Мика, Капетан Пера: Урош Милојевић

Гласови из оффа:
Лаза Цар олује
Аждајица Ждеравица
Црвенкапица

Кореографија:

Славица Љујић

Моника Ромић

Музика:

Дејан Пејовић – Пеја

Beatboxer:

Филип Марковић

Добродошли у Академију 28!