9

НОВОГОДИШЊА ПРЕДСТАВА

ДЕДА МРАЗОВЕ ЧАРОБНЕ САНКЕ

На једном магичном месту где се снови остварују и где се тајне откривају и несебично дарују одиграва се прича о Деда Мразовим чаробним санкама!  То је Чаробна снежна долина и у њој живе Зимска Мила Вила и њен помоћник Цветко, срећно и радосно  и са свима весело деле своја знања и љубав.

Нова година стиже и у Чаробну снежну долину. Неваљала Цица и Принц Зоћко су стигли у Чаробну снежну долину, јер су чули да  Деда Мраз ту долази. Цица, себична и размажена, хоће да јој сви буду слуге и да узме све пакетиће само за себе, а посебно жели Деда Мразове чаробне санке! А Зоћко је смислио да забрани све што је лепо, смех, игру, па и Нову годину и Деда Мраза. Ова два неваљалца, после чудног сплета околности, уз помоћ деце, Зимске Миле Виле, Цветка и два Деда Мразова помоћника, Милета и Цилета, откривају тајну новогодишње чаролије. Они збoг љубaви постају несебични и добри и схватају да је лепота у дељењу, игри и смеху. На крају, сви заједно праве дочек за Деда Мраза који стиже на својим чаробним санкама  у новогодишњем расположењу, разговара са децом и дели пакетиће.

DSC_2640 – Copy (2)
DSC_2646 – Copy
DSC_2635

Представа je интерактивна, eдукaтивнa и зaбaвна.

Препоручени узраст: oд 2. дo 12. гoдинe

Трајање: 40 мин.

Текст и режија:
Татјана Миланов

Играју:
Никола Марковић
Татјана Миланов
Милена Божић

Музика:
Констнтин Ацевски

Костим и сценографија:
Татјана Миланов
Тања Жиропађа

Новогодишња представа Дечије сцене Академије 28 намењена је свима који желе да им Деда Мраз лично уручи пакетић, али сааамо ако су били добри. Хммм…

Цена појединачне улазнице: 500 дин.

Више информација на број телефона: 011/3621-787

или на мејл адресу: decijascenaakademije28@hotmail.com

ВИДИМО СЕЕЕ!