НГ

Новогодишња представа за децу са поделом пакетића и сликањем са Деда Мразом

„Деда Мраз стиже у наш град“

Урнебесна гусарска новогодишња авантура одвија се у Лапонији. Предивно децембарско вече проводе девојчица Сташа Свебидазна и њена дадиља вилењак веверак Кики. Као и сваке вечери Таша чита Кикију своју омиљену књигу о Деда Мразу и његовим помоћницима вилењацима. За то време веверак Кики (будући гусар вееелики) вежба мачевање, изучава мапе и машта о томе да учествује у великој гусарској авантури.

Ову идилу прекида изненадна олуја, која је отворила све прозоре у кући. У њихову кућу улетео је, ни мање ни више, прави гусарски брод чувеног капетана Бруке. Кики се од узбуђења и велике радости онесвешћује. Девојчица Таша Свебидазна упознаје чувеног гусара капетана Бруку, тако што му нуди гостопримство и прича му причу о њеном будућем сусрету са Деда Мразом. Брука није баш одушевљен што се нашао у кући досадне девојчице Таше Свебидазна, али она му је једино решење и спас пошто се крије и бежи од његове једине ноћне море вилењачке Лоре. За то време вилењачка Лора покушава да разреши мистерију несталог Деда Мраза и успева да се докопа мапе на којој је острво где се налази Деда Мраз.

Какве везе с мапом и несталим Деда Мразом има капетан Брука? Зашто се веверак Кики разочарао у капетана Бруку? Ко је заправо Лора и зашто је она на тајном задатку? Да ли ће ова весела дружина на челу са девојчицом Ташом Свебидазна успети да разреши мистерију несталог Деда Мраза? Преостаје да сазнамо…

Продукција: „Трупа Зозо“

НГ

Препоручен узраст: 3 – 10;

Трајање: 35 мин + сликање са Деда Мразом и подела пакетића

Добродошли на сцену Академије 28!