Ivica i Marica plakat

„Ивица и Марица“

Субота, 16. децембар у 17:00ч

>>> Представа „Ивица и Марица“ настала је на подлози истоимене популарне приче Браће Грим, али је текст адаптиран тако да је пријемчив и деци предшколског узраста, јер се на шаљив и маштовит начин дочарава прича, а да притом нико не бива уплашен – нарочито не најмлађи гледаоци.

Ивица и Марица 6

>>> Ивица и Марица без страха и из дечије радозналости улазе у авантуру и тако одлазе дубље у шуму где наилазе на чоколадну кућу. Мирис слаткиша их увлачи у вештичију замку, али две паметнр дечије главице успевају да надмудре помало заборавну бакицу.

Ивица и Марица 5

>>> Кроз интерактивну глумачку игру деца постају активни учесници позоришног чина што само извођење чини још узбудљивијим за малишане. Свакако нам је циљ, да деци, поред игре и квалитетне забаве, пружимо и нека нова сазнања: шта значи лаж а шта истина, како да се изборе са искушењима, непријатним животним ситуацијама и да напослетку схвате да су у животу најважнији љубав, пријатељство, истина и поштење.

>>> Неизоставни део представе је, наравно, музика, тако да ће деца, уз духовити текст, моћи да се забаве и уз препознатљиве песмице. Представа је намењена узрасту од 3 до 9 година и траје око 45 минута.

Играју: 

Дејан Стојаковић (Ивица)
Златија Ивановић (Марица)
Соња Кнежевић (Вештица)

Текст и режија:

Креативни тим

Костим и сценографија:

Тања Жиропађа

Избор музике и продукција:

Креативни тим – Драма Дама

 

Добродошли у Академију 28!