Maštošumske pitalice 1

„Маштошумске питалице“

Мини мјузикл за децу и одрасле 🙂

>>> Вила Ружана и Вила Ката су сестре близнакиње, али пооотпуно различите – једна је добра, а друга неваљала. Ката се спрема за прославу рођендана и добијање највеће вилинске моћи, док Ружана за то време ради неке своје, по обичају, ружне ствари. Убрзо се појављује патуљак Џин Џони који треба да им да њихове нова вилинска имена и највећу моћ, али ту се ствари закомпликују. Џин Џон им открива да ако Ружана не промени своје понашање и убудуће не буде добра, постаће једна од најозлоглашенијих вештица вилинског света. У решавању овог проблема, наши јунаци ће помоћ потражити у Вилинској енциклопедији.

Maštošumske pitalice 2 >>> Наши актери кренуће даааалеко,  далеко, преко седам гора, преко седам мора како би пронашли  решење за Ружанино лоше понашање. Након дуге потраге наши јанаци успевају да пронађу књигу у којој се крије решење. Међутим, наши јунаци ће заједно са децом у публици морати да реше низ загонетки и да покажу своје знање како би помогли Ружани.

Maštošumske pitalice 12

>>> Да ли ће Ружана постати добра? Да ли ће Ката и Ружана добити своја вилинска имена и моћи? Да ли ће деца и наши вилењаци имати довољно знања да открију решење загонетке? Да ли је знање најдрагоценија ствар у нашим животима? Одговоре на сва ова питања добићете на сцени „Академије 28“ у овој маштовитој и разиграној дечијој представи.

Цена карте: 400 дин.

Maštošumske pitalice kolaž

>>> Циљ нам је био да кроз представу истакнемо важност образовања и учења, као главног покретача свих наших идеја. Живимо у времену у ком нам брзина живота и велики број обавеза ретко дају могућност да на миру седнемо и прочитамо неку интересантну књигу или послушамо добру музику, ова представа истиче вредност тога, као суштине живота. Представа је изузетно интеркативна, деца учествују, помажу да наши глумци дођу до свог циља, решавајући загонетке које су између њих и успеха.

Продукција: MoniCart

Препоручен узраст: 3 – 9;

Трајање: 45 мин;

Текст

Славица Љујић

Режија

Моника Ромић

Играју

Моника Ромић (вила Ружана)
Славица Љујић (вила Ката)
Никола Угриновић (патуљак Џони)

Костим

Дејан Гоцић и Владимир Пекић

Музика

Сонгови су написани на музику добро познатих светских класика, попут Травијате, увертире из опере Кармен, Турског марша, јер смо желели да деци представимо величанствена музичка дела, на њима прихватљив начин.

Кореографија

Славица Љујић

Добродошли на Дечију сцену „Академије 28“!