Први пут у позоришту

>>> Представа је намењена деци узраста 5-10 година и интерактивног је типа. Осмишљена је тако да деца током представе постепено откривају шта је све потребно да би се поставила једна позоришна представа, како се именују професије људи који су укључени у тај процес, која су њихова задужења, те како је то бити глумац.

>>> Главни јунак ове представе је полазник школа за глуму. Његова учитељица, помало строга, покушава да га научи тајнама глумачког заната и да му објасни како се постаје прави глумац. Међутим, како је млади полазник школе за глуму помало неозбиљан и шашав, учитељици ће бити потребна помоћ деце у публици да се избори са својим учеником. Када се деца укључе у представу и сама ће постати полазници школе глуме и мораће да извршавају исте задатке као и наш полазник.

>>> Главни јунак ће на крају схватити шта то значи бити глумац, а заједно са децом ће се опробати у постављању представе у којој ће неко од њих морати да глуми  капетана брода, неко кувара, неко малог од палубе, неко пирата, а неко, наравно и принцезу.

Играју

Јована Петронијевић

Јелена Станковић