Robin Hud Plakat

РОБИН ХУД

Субота, 09.03.2019. у 17h

>>> Легендарну шуму Шервуда прославио је само један јунак – неустрашиви Робин Худ. Иако је Робин Худ прича о одметнику, који живи у шуми јер је утекао од закона, ово је у ствари прастара, увек актуелна тема о борби између добра и зла. На једној страни имамо похлепног и злог принца Џона, а на другој јунака који се одриче свог сталежа зарад борбе за истину и правду и живота у чистој и нетакнутој природи.

Хуманитарна акција! (1)

 

Напомене: Молимо посетиоце Академије 28 да подрже акцију коју организује позоришна трупа „У.Р.А.“ у сарадњи са организацијом АCТ  Foundation Србија и да донирају ствари које су породици из Бача неопходне. Првенствено им је потребна гардероба, како деци тако и њиховој самохраној мајци, обућа, играчке, прибор за школу, средства за хигијену и храна (обавезно са декларацијом и да није животињског порекла).

Предлог намирница: брашно, уље, шећер, со, тестенина, пиринач и сл.

Унапред се захваљујемо свим људима добре воље који су спремни да подрже нашу акцију!

Robin Hud 11
Robin Hud 13
Robin Hud 4
Robin Hud 14
Robin Hud 3
Robin Hud 7
Robin Hud 12

>>> Робин узима од богатих и даје сиромашнима, бори се за правду и једнакост за све, али и за очување природе. Зли принц Џон, осим што пљачка сиромашне, жели да посече све шуме, а Робин је свестан колико је суживот са природом важан за све нас. Кроз причу о борби добра и зла, провлачи се и прича о правој љубави која увек надвлада све препреке. Прича је испричана тако да је деца и данас разумеју и подсете се на праве вредности.

Продукција: Позоришна трупа У.Р.А.

 

Трајање: 50 мин

Препоручен узраст: 3-12

Играју

Предраг Котур (Робин Худ)

Александар Јовановић (Мали Џон)

Предраг Васић (Принц Џон)

Маја Ранђић (Маријана)

Милена Ђорђевић (Шефица од Нотингема)

Текст и режија

Милена Ђорђевић

Сценографија и костим

Лејла Вујовић

Добродошли на Дечију сцену Академије 28!