plakat

Принц и принцеза имају различите погледе на свет. Док је њој најбитнија породица, краљевство и углед, њему су на првом месту забава, певање и увесељавање других. Принц је лудо заљубљен у принцезу, а она њега не може да смисли! Важан становник краљевства је и  чаробњак Добривоје који је (као и сваки добри чаробњак) расејан, али и посвећен само ономе што је њему битно – својим чаробњачким обавезама, које обухватају сакупљање неопходних намирница за његове чаролије, али и чувању тајни које су му најважније на свету.

Na sceni (Large)

Уобичајене дане у краљевству прекида сазнање да је ЧАРОБНА КЊИГА, највеће благо краљевства, угрожена, јер се у околини врзма зли чаробњак Злигорије, чврсто решен да се домогне чаробне књиге!

Представа наглашава значај који књиге имају за децу, тако да деца кроз игру, на њима пријемчив начин, схватају како свака књига може да буде „чаробна“. Интеракција која се одиграва у току представе између извођача и гледалаца, оставља снажан утисак на дечију машту и дубок траг у подсвести деце, која се у сличним ситуацијама слично и понашају, односно помажу једни другима.

Такође, победа доброг над злим, развијање тимског духа и приближавање важности књига деци су главне поруке које ова представа оставља за собом. Интерактивна комедија деци приближава све ове теме, баш онако како је то њима најближе: кроз игру.

 

Улоге:

Горан Подлипец

Јована Петронијевић

Владимир Петковић

 

Добродошли у Академију 28!