Čarobni kolač plakat

>>> Пралина, власница посластичарнице и бивша чаробница, почела је све да заборавља. Заборавила је где су јој капа и варјача, заборавила је где је ставила орахе, чак је заборавила и тајни састојак од ког се прави чаробни колач за Дан смеха који се приближава. Пралина и њене помоћнице, Јагода и Вишња, веома су забринуте због тога јер становници тог града насмејани су и срећни читаве године уколико поједу барем комадић чаробног колача.

>>> Зла чаробница Лавинија додатно отежава ситуацију када украде Пралинину чувену књигу с рецептима с идејом да уништи Дан смеха. Јагода и Вишња крећу у потрагу за књигом с рецептима. На том путу срећу Лавинијиног мачка Момчила који обожава Пралинине колаче – као и сви остали у том граду. Да ли ће мачак Момчило заиста помоћи Јагоди и Вишњи у њиховој потрази? Да ли ће се Пралина сетити тајног састојка за Чаробни колач? Да ли ће Лавинија открити да је добра у нечему, а да то није зло и шта ће се десити када се открије да су Пралина и Лавинија сестре близнакиње? Све ово и још много тога, открићете само у Академији 28.

Slika 1 Čarobni kolač

Kolaž Čarobni kolač

Представа је рађена као породични мини мјузикл, врло је едукативна и говори о значају љубави, значају пријатељства и о томе како открити шта је оно у  чему смо добри. Представа је намењена деци од 3 године.

Режија:

Моника Ромић

Улоге:

Моника Ромић

Ивана Вукчевић

Анита Петковић

Михајло Перишић

Добродошли у Академију 28!