Čarobni kolač plakat

Власница посластичарнице, Пралина, бивша чаробница, почела је све да заборавља. Заборавила је где су јој капа и варјача, заборавила је где је ставила орахе, заборавила је чак и тајни састојак од ког се прави Чаробни колач за Дан смеха који се приближава. Пралина и њене помоћнице, Јагода и Вишња, забринутре су због тога, јер становници тог града насмејани су и срећни читаве године уколико поједу барем комадић Чаробног колача.

Slika 1 Čarobni kolač

Лавинија, зла чаробница, додатно отежава ситуацију када украде Пралинину чувену књигу с рецептима с идејом да уништи Дан смеха. Јагода и Вишња крећу у потрагу за књигом с рецептима. На том путу срећу Лавинијиног мачка Момчила који обожава Пралинине колаче, као и сви остали у том граду.

Да ли ће Момчило помоћи Јагоди и Вишњи у њиховој потрази? Да ли ће се Пралина сетити тајног састојка за Чаробни колач? Да ли ће Лавинија открити да је добра у нечему, а да то није зло и шта ће се десити када се открије да су Пралина и Лавинија сестре близнакиње?

Kolaž Čarobni kolač

Представа је врло едукативна и говори о значају љубави, значају пријатељства и о томе како открити шта је оно у  чему смо добри.

Режија:

Моника Ромић

Улоге:

Моника Ромић

Ивана Вукчевић

Анита Петковић

Михајло Перишић

Добродошли у Академију 28!