22281716_1961333127455471_2787176543410870350_n

ШКОЛА ЗА МАЛЕ ДЕТЕКТИВЕ

>>> Главни јунаци ове представе су дечак Раша и девојчица Маша који похађају школу за мале детективе. Последњег дана у школи Раша и Маша морају да положе последњи, али уједно и најважнији испит како би постали прави детективи. Дечак Раша, марљиво је радио током целе године и спреман је за испит. Међутим, девојчица Маша и није била толико вредна…

Škola za male detektive 4>>> Какве детективске задатке је нашим јунацима припремио учитељ? Да ли ће се Рашин напоран рад исплатити на крају? Да ли ће Маша успети да положи испит и да добије диплому правог детектива? И на крају, да ли ће Раша и Маша моћи сами да реше детективске загонетке или ће ипак морати да помогну једно другом, али и да траже помоћ од друге деце? Све ово и још много више сазнаћете уколико погледате представу „Школа за мале детективе“.

Škola za male detektive 6

>>> Едукативна и интерактивна представа „Школа за мале детективе“ малишане анимира као ниједна друга! Представа је осмишљена тако да током представе деца из публике излазе на сцену и глумцима помажу да савладају све изазове који су пред њих постављени. Представа има за циљ да код деце побуди радозналост и жељу за учењем, као и да их научи колико је тимски рад важан.

Škola za male detektive 3

Узраст: 3-10

Трајање: 45 мин

Текст и режија:

Лазар Дубовац

Играју:

Марија Пушкаров Поповић

Тијана Вишковић

Ташана Ђорђевић

Лазар Дубовац

Добродошли на Дечију сцену Академије 28!