Šuma čuda plakat

„Шума чуда“

>>> Вештица Злица је заједно са својим помоћником Злободаном Злобом сковала зао план! Почела је да шири страшне лажи о лепој принцези Љупки: да је лења, нерадница, да само воли да дрема и спава, да је аљкава, па чак и да је глупа! Принц Лепослав, Лепи, иначе лудо заљубљен у принцезу Љупку, страшно се разочарао у своју љубав кад је од Злобе чуо ове гласине.

>>> Принцеза Љупка одлази у Шуму чуда, како би срела свог принца Лепослава. Међутим, Љупка не зна да је Шума чуда заправо скровиште Вештице Злице и симбол свега што не ваља. Да ли ће принц Лепослав, поред свих чаролија, сплетки и лажи, ипак кренути у Шуму чуда да спасе принцезу Љупку од Вештице Злице?

7
8
10
4
16
5

>>> Бајка Шума чуда ауторско је дело Мине Алексић, која потписује сценарио и режију. Представа је написана у лако памтљивом стиху и едукативног је карактера, а сценографија и сонгови су оригинални. Представа је обрађена на комичан начин и намењена је великој и малој деци – оној која су на путу одрастања, али и оној која мисле да су већ довољно „одрасла“.

Продукција: Театар 78

Трајање: 45 мин

Препоручен узраст: 4-12

Текст и режија:
Мина Алексић

Улоге:

 Драгана Ненадић

Маријана Дугалић/Јелена Јокић

Дејан Стојаковић

Јелена Велковски

Немања Јаничић

Добродошли на Дечију сцену Академије 28!