ЛАВ И МИШ

348384360_800660788358227_5187869968739272663_n

Представа „Лав и миш“ ослања се на оригиналну басну и говори о томе како су се лав и миш после непријатељства ипак спријатељили. Поред занимљивих кореографија, представа је интерактивног типа где уз шаљиве заплете идемо ка поенти представе да и „најмањи пријатељ може бити користан“. У представи играју Тања Дамјановски, балерина и Предраг Коларевић, глумац.
Малишани од глумаца откривају колико доброчинство значи свима без обзира на то да ли су велики или мали, слаби или јаки.
Како се ради о музичкој басни ова представа представља једну алегорију која осликава људске нарави, прожету познатим нумерама класичне музике.
Да ли ће лав дозволити мишу да једе његову храну, какав ће споразум између њих настати, ко ће кога убедити, како ће миш спасити лава од ловаца, да ли ће на крају ове две животиње постати пријатељи остаје да се види на крају ове комедије за децу.
Представа је поучна, комуникативна и интерактивна, глумци имају дивне костиме, маске и лутке које је направио професионални луткар Зоран Стојановић Ћуле. Текст и режију потписује Предраг Коларевић. Продукција „Арс Лонга“ у сарадњи са УГ „Шарени сунцокрети“