Dusan Zaharijevic

Промоција књиге Душана Захаријевића

„Антологија савременог песништва – Антилогија свевременог речништва”, аутора Душана Захаријевића, имаће своју промоцију у недељу, 24. септембра од 19.30 у  Клубу Академије 28.

Разговор о књизи водиће докторанткиња Филолошког факултета у Београду Наталија Јовановић, а у дискусији ће учествовати поред аутора и Милица Шећеров, студенткиња мастер студија Академије уметности у Новом Саду и Растко Лончар, студент мастер студија Филозофског факултета у Новом Саду. Промоцију књиге организује Центар за развој идеја у сарадњи са удружењем „ЛАДА”.

Душан Захаријевић тренутно је на мастер студијама српске књижевности на Филозофском факултету у Новом Саду. Бави се писањем поезије, критика и ауторских текстова. Један је од овогодишњих лауреата награде „Стражилово”. Аутор за своју књигу каже да не постоје јасно одређена правила која песме треба да задовоље – његове песме не пролазе цензуру унапред задатих вредности већ стварају сопствене.

Центар за развој идеја је невладина организација чији је фокус подстицање развоја креативних идеја код младих a удружење грађана „Лутајуће Атрактивно Друштво Артиста“ (ЛАДА) има за циљ да подстакне развој културно-уметничких манифестација у Србији.

Улаз је слободан а места се могу резервисати на: 011 3619 342