Plakat Beskompromisni Stand up cop

БЕСКОМПРОМИСНИ СТЕНД-АП

Среда, 8. март 2023. године у 20ч

БЕСКОМПРОМИСНИ СТЕНД-АП

Бескомпромисни станд-ап је монокомедија коју изводи глумац и драматург Семир Гицић. Тема ове монокомедије је „Мале ствари које нас вежу“, те се посебно ставља акценат на ситуације у којима мали човек свакодневно обитава.

Комедија је својеврсни наставак „Бесконцептуалног станд-апа“ са којим је Семир пунио сале широм Југославије због популарности клипова на друштвеним мрежама. Први део одигран је преко 60 пута за пет месеци, те је због Корона вируса прекинута турнеја. Изведена је широм Србије, Црне Горе, БиХ, Македоније, али и у Немачкој, Чешкој, Шведској и другим држава у којима живе људи са простора бивше Југославије.

Bez dzordza

У његовим наступима нема вицева, јефтиних метафора, певања, играња и другог бадава трошења времена.

Аутор је популарних представа: Пази с киме спаваш, Љубавне играрије, Чекајући министра, Имамо дојаву, Пинокио за одрасле, Ко вама даде представу, Дежа ви и других.

 

27 replies
 1. Милена
  Милена says:

  Човек је геније! Гледала сам га, скоро два сата није опсовао, скроман а феноменалан. Желим поново да га гледам и поведем маму и тетку. Да ли има улазница за 18.11.?

  Одговори
 2. Đole
  Đole says:

  Pre tri dana sam gledao ovog momka i malo je reći da je POKIDAO!!! Devojka srećna što sam je poveo jer ga prati a ja oduševljen što nisam očekivao da je takav car 💪

  Одговори
 3. Sofija Jovanović
  Sofija Jovanović says:

  Takvo osveženje, harizma, a o poznavanju psihologije ljudi da ne pričam…Dečko je smeh mašina :-)))
  Hvala mu što se pojavio i Akademiji što ga je uvrstila u repertoar…:-))

  Одговори

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *