bojana svalina poster - Copy

Бојана Свалина први пут у Београду!

Радионица Бојане Свалине „Пут премa себи“

19. новембар 2017. године

17h

Велика сала Академије 28

 

Прва радионица познате хрватске терапеуткиње, Бојане Свалине, у Београду и Србији, биће одржан у недељу 19. новембра, у Великој сали Академије 28.

Бојана Свалина, терапеут за душу, како себе назива, рођена је у Загребу где је одрасла, завршила економски факултет, радила више од двадесет година у струци, удала се и родила две ћерке, Лину и Ену. Према њеним речима за све то време имала је све осим себе. Године 2006. оболела је од карцинома дојке након чега почиње њено буђење и пут према себи. На том путу прочитала је много духовне и психолошке литературе, завршила велики број семинара, радионица и школа, прошла психолошко и спиритуално саветовање и доживела велики унутрашњи преображај. Резултат тог пута је нови брак, рођење треће ћерке у 45. години, након конвенционалног лечења карцинома, пресељење у Немачку и покретање YouTube канала на ком без цензуре и с пуно љубави говори о истинским животним вредностима.

У свом раду, преко видеа, блога, књига, радионица али и у индивидуалном раду, она помаже другима да, баш као и она сама, пронађу себе и живе своју сврху.

Улазнице за радионицу се могу купити на билетарници Академије 28 и испред улаза у Велику салу 30 минута пре почетка.

Све информације у вези са радионицом, као и питања на која желите да Бојана током радионице одговори можете постављати на мејл: radionicabeograd777@gmail.com

Током радионице учесници ће имати прилику да купе књигу Бојане Свалине „Пут према себи“.