ТИТЛОВАНИ ФИЛМОВИ

  • БЕЛА И СЕБАСТИЈАН: АВАНТУРА СЕ НАСТАВЉА
    Себастијан чека на повратак своје другарице Ангелине коју није видео две године. Када се авион, у ком се она нашла, сруши усред високих планина, Себастијан заједно са својим псом Белом, креће у неустрашиву авантуру за другарицом.
    YT link Трајање: 97 мин.
  • ДЕДА МРАЗ НА ЗАМЕНИ
    Андерсен сваке године планира савршен Божић. Једне ноћи, у новом костиму Деда Мраза, Андерсен се оклизне на леду и падне низ литицу заједно са свим поклонима, сударајући се са правим Деда Мразом. Њих двојица тада одлучују да се замене.
    YT link Трајање: 70 мин.
  • ЗМАЈЕВА КУГЛА: УСКРСНУЋЕ
    Преостали Фризини војници су сада под командом ванземаљаца Сорубе који одлучује да оживи Фризу. Они одлазе на Земљу где скупљају његове делове у намери да га саставе. Када успеју у томе, Фриза почиње са тренинзима, враћа се на Земљу и почиње епска борба.
    YT link  Трајање: 93 мин.
  • MOJИХ ПЕТ МИНУТА
    Супруг који вара. Супруга која вара. Предиван стан у Паризу. Радознала чистачица, неспособан водоинсталатер, досадни комшија, покварени лифт, породична тајна. Ова адаптација труди се да каналише незадовољство човека.
    YT link Трајање: 79 мин.
  • БЕЛА И СЕБАСТИЈАН
    Усамљени шестогодишњи дечак Себастијан успева да укроти дивљег пса. Убрзо постају нераздвојни пријатељи и Себастијан јој даје име Бела. Њихово пријатељство не може нико да наруши, па ни породица са којом малишан живи.
    YT link Трајање: 104 мин.
  • ВАМПИРСКА АКАДЕМИЈА
    Академија Св. Владимир је тајно место на коме вампири уче како да користе магију, а дампири полуљуди, полувампири, пролазе обуку како би могли да их заштите. Дампири штите мороје, мирољубиве смртне вампире, од злих стригоја, припадника бесмртне врсте вампира који желе да их униште.
    YT link  Трајање: 104 мин.
  • ШТА СМО МИ БОГУ ЗГРЕШИЛИ
    Угледна виша класа, цењени родитељи са четири прелепе ћерке од којих Њих три су имале мултикултурална венчања која родитељи нису баш дивно прихватили, али онда је четврта ћерка Лаура одлучила да се уда за Чарлса.
    YT link  Трајање: 97 мин.
  • ЛЕПОТИЦА И ЗВЕР
    Бела и Звер се постепено зближавају и граде међусобно поверење. Она открива да се иза дивљег и усамљеног створења крије зачарани принц и наоружана сопственом снагом и срцем успева да ослободи Звер од чини и тако спозна праву љубав.
    YT link  Трајање: 112 мин.
  • НУЛТА ТЕОРЕМА
    Ексцентрични и повучени компјутерски геније, који живи у корпоративном свету Џорџа Орвела ради на мистериозном пројекту „Нулта теорема“, математичкој формули која ће најзад потврдити да ли живот има неки смисао.
    YT link  Трајање: 107 мин.
  • ОКЕАН
    Редитељка и протагонисткиња испловљава теретним бродом на Хаваје са својим пријатељем Метеом. Циљ путовања је да проспу пепео свог другара, Тонија, у Тихи океан.
    Трајање: 75 мин.
  • ABOUT TIME
    У 21. години Тим открива да може да путује кроз време и промени оно што се већ догодило у његовом животу. Одлука да свој свет учини бољим тиме што ће наћи девојку, испоставља се тежом него што мислимо.
    YT link Трајање: 123 мин.
  • КОЊ НА БАЛКОНУ
    Мика и Дана су веома различити, али постају пријатељи. Њихови животи потпуно ће бити промењени када једне зимске ноћи на комшијском балкону открију коња. Они крећу у низ лудих авантура како би спасили коња пре него што буде касно.
    YT link Трајање: 90 мин.
  • ALEX CROSS
    Детектив за убиства налази се на ивици својих психичких и моралних граница када се повеже са невероватно оспособљеним серијским убицом специјализованим за тортуру.
    YT link Трајање: 101 мин.
  • ДЕЧАК ДЕТЕКТИВ
    Након што направи русвај на једној прослави, Нона отац шаље у посету рођаку који је психијатар. У возу Ноно открива да је послат на тајни детективски задатак који ће га одвести на француску ривијеру.
    YT link  Трајање: 95 мин.
  • ДЕДА МРАЗ ЈЕ ПАО НА ЗЕМЉУ
    Бен није срећан у новом граду где не проналази пријатеље. У време божићних празника, Деда Мраз на санкама и ирвасима пада са неба директно пред Бенове ноге бежећи од непријатеља који желе да упропасте Божић.
    YT link Трајање: 107 мин.
  • ПОЉЕ ЧАРОЛИЈА
    Дечак и девојчица откривају напуштено дивље језеро. У њиховим очима језеро није само усамљено, непознато место, већ тајно краљевство насељено створењима насталим како у сновима и ноћним морама.
    YT link Трајање: 71 мин.
  • ВАНИЛА ГОРИЛА
    Пахуљица се разликује од осталих горила јер има бело крзно, због чега га остале гориле не воле. У друштву свог пријатеља Ајлура, црног пантера и девојчице Пауле, Пахуљица бежи из зоо-врта да пронађе вештицу која ће му помоћи.
    YT link Трајање: 86 мин.
  • ВУК
    Сергеј је син вође клана и са остатком племена има задатак да преведе крдо ирваса преко сибирских планина. Ирваси су једино благо које племе има и они ће учинити све да их заштите од највећег непријатеља кога имају – вука.
    YT link Трајање: 112 мин.
  • ЗАЉУБЉЕНИ ТВИГСОН
    Твигсон је гранчица која говори. Он треба да се нађе свом пријатељу Малиши у невољи и помогне му да открије неопрезног возача који је ударио његову мајку. Шта да радите када се ваш замишљени пријатељ заљуби?
    YT link Трајање: 78 мин.
  • ДЕТЕКТИВ ДИ
    Ближи се дан када ће на престо доћи прва кинеска царица Ву Зетиан. Она ангажује детектива Дија да решава њене проблеме, али њен избор је необичан, јер је неколико година раније ухапсила Дија због критика.
    YT link Трајање: 119 мин.
  • ПЛАЋЕНИЦИ
    Акциони филм о групи плаћеника који су унајмљени да се инфилтрирају у једну јужноамеричку државу како би збацили тамошњег диктатора. Када мисија почне, чланови групе ће се изненада наћи у мрежи издаје и преваре.
    YT link Трајање: 103 мин.
  • СЛАТКИШ И УБИЦА
    Џен упознаје човека својих снова, очаравајућег Спенсера Адамса за кога, јутро након његовог 30-тог рођендана све не почне да лети у ваздух. Испоставља се да Спенсер није сматрао за сходно да каже Џен како је некада био међуародни тајни агент.
    YT link Трајање: 100 мин.
  • ШАНСА МОГ ЖИВОТА
    Жилијен не успева да сачува ни једну жену у свом животу дуже од две недеље иако је брилијантан саветник за парове. Жилијен је, једном речју, црна мачка за жене. Жоана ће то осетити на својој кожи првог дана када је упозна.
    YT link Трајање: 87 мин.
  • ХУЛК
    Две приче о Марвеловом чувеном анти хероју Невероватном Хулку и његовим сусретима са Вулверином и скандинавским богом Тором
    YT link Трајање: 74 мин.
  • LASCARS
    Тони и Хозе су најбољи пријатељи, и саучесници у лоповлуцима, али се тензија подиже када се један од њих заљуби у богату Клеменс, и жели да крене правим путем.
    YT link Трајање: 96 мин.
  • НОВИ ОСВЕТНИЦИ ХЕРОЈИ СУТРАШЊИЦЕ
    Тони Старк je збринуо децу Осветника и одгојио их тако да постану нови тинејџ-хероји сутрашњице. Џејмс, син Капетана Америке и Црне Удовице, Торун, кћерка Тора, Азари, син Црног Пантера и Пим, син Зоље и Гиганта, морају да доврше битку коју су започели њихови родитељи.
    YT link Трајање: 78 мин.
  • РЕНЏЕРИ У АМЕРИЦИ
    Ренџери националног парка Оувенхандс су замољени за помоћ у спасавању изузетно ретких лептира Лоро-влиндер пре него што изађу из својих чаура и настрадају у пожарима који дивљају јужноамеричким континентом.
    YT link Трајање: 91 мин.
  • ПСЕЋА УЛИЧНА БАНДА
    Када Макхам чују гласине о некој врсти раја за псе, где свако, од штенета до старог пса, има топао лежај и укусне оброке, учиниће све не би ли другаре одвео у тај псећи рај. Једини проблем је што овај „рај“ лежи са друге стране прометног аутопута.
    Трајање: 90 мин.
  • ВУКОВИ И ДЕТЕ
    Прича о девојчици Миши, Јеврејки чији су родитељи депортовани за време Другог светског рата, која напушта родну Белгију и креће у потрагу. Путујући кроз беспућа, почиње да живи са једним чопором вукова, и да би преживела, постаје једна од њих.
    YT link Трајање: 118 мин.
  • ОТКАЧЕНЕ КЛИНКЕ
    Спроте има три најбоље другарице, оне су Wild chicks, најготивнија тинејџерска женска екипа. Највећи проблем ових девојака је супарничка мушка екипа – Пигмеји. Спорте ће укључити аларм за лисице и у општој паници само Пигмеји могу да помогну.
    YT link Трајање: 105 мин.
  • РЕНЏЕРИ У ИНДИЈИ
    Ренџери су чули да је крдо слонова киднаповано и да их држе на тајној локацији негде у Индији. Они крећу на пут све до потконтинента да стану на крај отмици.
    YT link Трајање: 103 мин.
  • ПСИ ЧУДОТВОРЦИ
    Дечак се са породицом сели у други град где се спријатељио са паром чаробних кучића. Он мора да изабере између љубави према псима и жеље да уради исправну ствар, али захваљујући њиховим магичним моћима, схвата да живот у новом граду не мора да буде тако лош.
    YT link Трајање: 85 мин.
  • САМУРАЈ ГИСАКУ
    Самурај се стрпљиво нада да ће завршити мисију која му је поверена пре много времена – да заштити кључ уздизања од зла. Међусобно неспојиве особе мораће са сарађују како би спречили Горкана, господара мрака, да оствари своју намеру и овлада светом уз помоћ демонских хорди.
    YT link Трајање: 81 мин.
  • ВУЧЈА ТАЈНА
    Салина биолошка мајка Лејла враћа се у село и својим присуством и несвакидашњом појавом узнемирује мештане. Авантура почиње када Сала спашава два младунчета вука који су претња за локалну заједницу засновану на фармама ираса.
    YT link Трајање: 90 мин.
  • ЧАРЛИЈЕВ АВИОН
    Осмогодишњи Чарли, унапред се радујући бициклу, био силно разочаран када је од оца добио макету авиона. Разочарење и туга убрзо престају јер његов авион није обична играчка, већ је жив!
    YT link Трајање: 100 мин.
  • НАЈДУЖИ ПЕНАЛ НА СВЕТУ
    Фернандо је резервни голман локалног тима који напредује ка вишој лиги. Игром случаја, голман је повређен те Фернандо улази у игру. Но, када публика уђе на терен, пуцање одлучујућег пенала одлаже се на недељу дана. Читава нација сада гледа да ли ће Фернандо успешно одбранити пенал.
    YT link  Трајање: 100 мин.
  • ПИРАТИ СА ПАЦИФИКА
    Алберто, мали Перуанац, креће на школско путовање на тврђаву звану El Real Felipe in Callao. У једном тренутку се изгуби и улази у портал који га шаље у 17. век. Открива да ће Callao бити нападнут од групе холандских пирата које води Жак Л-Хермит који жели да украде краљево благо и освоји Callao.
    YT link Трајање: 78 мин.
  • РЕНЏЕРИ У АФРИЦИ
    Деветоро тинејџера који раде у ЗОО врту у Холандији одлазе на сафари у Африку. Када се њихов авион сруши усред џунгле, морају да пронађу начин да раде заједно и преживе. У читавој авантури откривају мрежу илегалне трговине животињама.
    YT link  Трајање: 85 мин.
  • ЖИЛ У ОФСАЈДУ
    Жил је опседнут фудбалом и тренира у локалном клубу. Једног дана, за време тренинга, Берт умире од инфаркта и за Жила све постаје другачије. Суочава се са разним проблемима. Долази у сукоб са мајком због одлуке о настављању тренирања и занемаривања савета лекара за већ постојећу повреду.
    YT link Трајање: 90 мин.
  • БИБИ ЧАРОБНИЦА
    Зла вештица покушава да отме кристалну куглу из руку доброћудне девојчице/чаробнице.
    YT link Трајање: 102 мин.
  • ПОВРАТНА КАРТА
    Мартин је стидљиви пијаниста, потпуно затворен у себе од како су му се родитељи развели. Јулија је гневна, отресита девојчица која одбија да носи хаљине. Мартин је кренуо на север у посету оцу, а Јулиа на југ да би присуствовала мајчином венчању. Тако се срећу на аеродрому и доносе одлуку да замене улоге.
    YT link  Трајање: 99 мин
  • ДИВЉИ ДЕЧАЦИ
    Дружина и њихов вођа, по много чему различити, деле љубав према фудбалу и гаје спортски дух. Само неки од мотива који одржавају дух тима су: „Све је кул док је екипа разиграна“, „Никада не одустај“, „Сви за једног, један за све“.
    YT link Трајање: 96 мин.
  • ЗИП И ЗАП И БАНДА КЛИКЕРА
    На почетку летњег распуста Зип и Зап су послати у специјални камп намењен „неваљалим ученицима“. Директор кампа Фалконети има одговорни и беспоговорни задатак да полазнике трансформише у одговорне и продуктивне припаднике истог таквог друштва.
    YT link  Трајање: 97 мин.
  • МОЈ БРАТ ЈЕ ПОСТАО ПАС
    Једнога јутра, Мариета се буди поред малог пса који чека да се игра са њим. Када примети да је њен четворогодишњи брат Тоби нестао, схвата да се он претворио у пса!
    YT link  Трајање: 97 мин.
  • ЈАБУКОВО СЕМЕ
    Земљин постапокалиптични град, Олимпус, диже се из пепела након глобалног рата на леђима Биорида. Под строгом контролом суперкомпјутера последњи људи уживају идиличан мир, али само на површини. Терористи у нaстојању да поврате власт, сукобљавају се легендарним војником Дејунан Кнутом.
    YT link  Трајање: 101 мин.
  • ПЕЛИКАНМЕН
    Пеликан слеће на пешчану плажу и толико буде фасциниран људима да и сам постане човек. Емил и Елса уче Пеликана да чита и откривају му поезију, науку, љубав и филозофију. Међутим, пеликана откривају комшије и затварају га у ЗОО врт, а они покушавају да га спасу.
    YT link Трајање: 90 мин.
  • МОРСКА ПРИЧА
    Натан је петогодишњи дечак од мајке Италијанке и оца Мексиканца. Мајка га жели одвести у Рим, где ће моћи уживати у благодатима цивилизације. Пре него отпутује за Италију, отац га води га на корални гребен Чинчоро на мексичким Карибима где ће наућити како да живи са морем које је хранило његове претке.
    YT link  Трајање: 93 мин.
  • БЛАГО
    Кости води миран живот, ноћу воли да чита приче свом шестогодишњем сину и тако га успављује. Њихова омиљена прича је о Робину Худу. Једне вечери комшија му поверава тајну о закопаном благу у његовом дворишту и нуди му да уколико помогне у његовом налажењу,  добије половину.
    YT link  Трајање: 89 мин.