strahinja-u-zemlji-cuda-original-12270

СТРАХИЊА У ЗЕМЉИ ЧУДА

 

СТРАХИЊА У ЗЕМЉИ ЧУДА

Први 6Д мађионичарски спектакл за децу и одрасле

Премијерно на овим просторима Мађионичар Страхиња изводи најновије трикове и илузије који остављају без даха публику у Лас Вегасу. У овом 6Д спектаклу мађионичар Страхиња заинтригираће вас, не само магијом и илузијама, него и до сада невиђеним специјалним ефектима.

И мала и велика деца имаће прилику да активно учествују у представи, а најхрабрији ће добити специјални поклон.
Видећете телепортацију предмета, опасне трикове као што су руски рулет и хватање метка зубима, ослобађање из ланаца, читање мисли, трикове са рубиковом коцком, као и Страхињину чувену тачку левитације предмета.

Замислите да се пред вашим очима штампају праве новчанице и то у огромним количинама,

а присуствоваћете и покушају обарања светског рекорда.

strahinja-u-zemlji-cuda-original-12270

Овај спектакл употпуњују и ефекти попут ватрених кугли, снега, ветара, магле и још много изненађења, која чине овај шоу незаборавним!

Мађионичар Страхиња Тадић сарађује са највећим светским компанијама као што су Netfliks, TLC, Helsana… Његови магични клипови за кратко време постали су изузетно атрактивни свим узрастима, а на друштвеним мрежама броје милионске прегледе.

Тајне ове уметности преузео је од највећих илузиониста попут Дејвида Коперфилда, , Лосандера, као и тренутно најпопуларнијег мађионичара на свету Хулијус Дина.

Дођите и уверите се сопственим очима да магија постоји!