СИНХРОНИЗОВАНИ ФИЛМОВИ

  • НЕВЕРОВАТНА ПРИЧА ЏИНОВСКЕ КРУШКЕ
    Мичо и Себастијан проналазе поруку у боци несталог градоначелника града Солбија кога морају спасити, а њихово путовање донеће радост граду Солбију у облику Велике крушке!
    YT link
  • MИСИЈА КАТМАНДУ: АВАНТУРЕ НЕЛИ И САЈМОНА
    Интуитиван, али неорганизован детектив-почетник и методични, опсесивни асистент-истраживач, крећу у дивљу авантуру одлучни да докажу постојање Јетија.
    YT link
  • КАНТЕРВИЛСКИ ДУХ

    Енглеска с краја деветнаестог века, када научни проналазак доноси нове погледе на свет,
    модерна америчка породица усељава се у своју тек купљену сеоску кућу како би сазнала да
    ли је окружују духови. Сер Симон Кантервил успешно походи тереном више од три стотине година,
    али у моменту када покушава да уплаши нове укућане сусреће се са новим изазовима.

    YT link

  • ПЕРНАТА БАНДА
    Куко, безбрижни тинејџ-папагај, одлучује да помогне оцу када му Перната банда запрети запленом циркуске арене. Једини ко може помоћи је Ел Американо, али га Куко мора довести из Холивуда.
    YT link
  • ЗАШТО (НИ)САМ ПОЈЕО СВОГ ТАТУ
    Млади примат Едвард је пао са стабла. Како би преживео, Едвард се усправља и креће да хода на две ноге, а након неког времена удвостручује своју генијалност – открива ватру, лов, љубав и наду.
    YT link  Трајање: 100 мин.
  • ЗМАЈЕВО ГНЕЗДО: ЗОРА РАТНИКА
    Богиња Алтеа створила је диван свет под заштитом два мистична змаја, који се развијао у хармонији и просперитету, све док Алтеин успех није пробудио завист и огорчење у свету богова.
    YT link  Трајање: 88 мин.
  • ЗОЗОНЦИ У ЗЕМЉИ ВЕТРА
    Авантура шест пријатеља укључује борбу против заклетог непријатеља Вране-вештице која је одлучна да отме Главни точак који све покреће у њиховом малом градићу по имену Пуф.
    YT link  Трајање: 80 мин.
  • СМОТАНКО И ТРАПАВКО
    Смотанко и Трапавко су највреднији супер-шпијуни тајне агенције ТИА које прати глас да решавају најтеже криминалне случајеве уз помоћ маски и бизарних изума.
    YT link  Трајање: 91 мин.
  • ХРАБРИ ПЕТАО
    Лажљиви ранчер успева да превари власнике фарме на којој живи Тото и убеди их да се кладе у борби петлова. Како би Тото могао да победи петла Банкивоида, његови пријатељи крећу на путовање да нађу најбољег тренера.
    YT link  Трајање: 98 мин.
  • ЧУВАРИ ОЗА
    Гилинда одлучује да оживи злу вештицу и уклони њене моћи тако што ће од њих направити магичну метлу. Вештица се удружује са летећим мајмунима да би вратила своје моћи, али метлу чувају Плашљиви лав, Страшило и Лименко.
    YT link  Трајање: 87 мин.
  • БАМЗИ И ГРАД ЛОПОВА
    Бамзи, Мали Хоп и Шелман се упуштају у акцију спашавања баке од злог Рејнарда Фокса, који је киднаповао и спречио да спрема медогром – специјални мед који Бамзија претвара у најснажнијег медведа на свету.
    YT link  Трајање: 66 мин.
  • ХРАБРИ АУТИЋ ПЛОДИ
    Полицијски ауто Плоди добија задатак да заштити маму орла ретке врсте и њено јаје. Ствари се компликују када две шармантне жене лопови украду маму орла, а у једну од крадљивица се заљуби пилицајац Ричард.
    YT link  Трајање: 74 мин.
  • ВИТЕЗ РАСТИ
    Витез само што се испунио сан да освоји велики турнир, лажно је оптужен за крађу. Лишен витешке части и двора, он покушава да се искупи и поврати срце своје девојке.
    YT link  Трајање: 85 мин.
  • НОСОРОГ ОТО
    Једног дана, Топер пронађе оловку и њоме нацрта носорога који оживи! То мења све за њега и девојчицу Чилу у коју је заљубљен, јер брзо схватају да чување пријатељског, али прождрживог носорога није нимало лако.
    YT link  Трајање: 76 мин.
  • ПУТОВАЊЕ НА БОЖИЋНУ ЗВЕЗДУ
    Када се краљева једина кћи изгуби у шуми тражећи божићну звезду, краљ је од туге проклиње! Јунакиња Соња покушаће да испуни легенду – ако божићна звезда понова засија пре него што прође десета божићна ноћ, принцеза ће се вратити.
    YT link  Трајање: 80 мин.
  • САФАРИ У АФРИЦИ
    Експедиција почиње у пустињским динама Намибије и путује преко целог афричког континента – пустиње Калахари, реке Окаванго, Викторијиних водопада, Серенгетија, све до планине Килиманџаро.
    Трајање: 76 мин.
  • AMАЗОНИЈА
    Након пада авиона, мајмун Конг, рођен и одрастао у заробљеништву, нађе се сам у џунгли Амазоније. Суочен са новим светом, он мора да пронађе свој пут и заобиђе замке које му природа оставља.
    YT link  Трајање: 82 мин.
  • ГУМЕНИ ТАРЗАН
    Иванов отац се диви Тарзану и волео би да му је син попут њега. Вештица грешком Ивану даје трајне супер моћи, уместо моћи на један дан. Он схвата да жели да буде онај стари и креће у потрагу за њом.
    YT link  Трајање: 80 мин.
  • ГОСПОДИН МЕСЕЦ
    Господин Месец на репу звезде падалице стиже на планету Земљу. Његово одсуство са неба је узроковало да ниједно дете не може да заспи. Пошто га је председник пронашао, сви се удружују да Месец врате на небо.
    YT link  Трајање: 85 мин.
  • МАРКО МАКАКО
    Марко Макако је полицајац на плажи који машта о томе да постане детектив. Он покушава да освоји срце лепе Лулу, али једног дана на острво стиже његов супарник Карло који хоће да освоји цело острво.
    YT link Трајање: 80 мин.
  • МИРКО НЕМИРКО
    Мирко, седмогодишњи дечак који не може да буде миран, полази у школу пун радозналости и узбуђења. Међутим, господин Фиш, учитељ старог кова, строг и озбиљан, нимало није заинтересован за свет у Мирковој глави.
    YT link Трајање: 83 мин.
  • TAЈНЕ КУЋЕ КРОКОДИЛА
    Виктор је одушевљен, али и уплашен када се његова породица усели у језиву кућу! Он проналази дневник са цртежима у тајној фиоци стола на којима девојчицу кроз кућу прогони пар блиставих очију.
    YT link Трајање: 91 мин.
  • ТЕД - ИЗГУБЉЕНИ ПУСТОЛОВ
    Тед је грађевински радник у Чикагу, али случајно бива замењен са славним професором Хамбертом. Он одлази у Перу и прикључује се потрази за изгубљеним градом Паитити.
    YT link Трајање: 90 мин.
  • БЕНИ СЕ ВРАЋА КУЋИ
    Бени је бонобо мајмун кога су ловци заробили и одвели у град Киншасу у Конгу. Из заробљеништва га спашава Клодин Андре, води Бенија склониште где се он са другим бонобо мајмунима спрема за повратак у дивљину.
    YT link  Трајање: 90 мин.
  • ЛЕГЕНДА О КУНГ ФУ ЗЕКИ
    Стидљиви и плашљиви зека, који зарађује за живот правећи палачинке, изненада постаје мајстор борилачких вештина и супроставља се свом највећем непријатељу, злој панди по имену Слеш.
    YT link  Трајање: 90 мин.
  • МАЧАК У ПАРИЗУ
    Дино је мачак који води двоструки живот. Дању живи са девојчицом Зои, а ноћу се смуца по париским крововима дружећи се са Ником, једаним од најбољих француских лопова! Шта ће се десити када се његова два живота укрсте?
    YT link  Трајање: 70 мин.
  • ДРУЖИНА ПРОТИВ ЖИВКА ЖАБОЈЕДА
    Виктора, Јакоба и остатак дружине гњави локални силеџија, Живко Жабојед. Име је добио по томе што је у стању да прогута целу живу жабу! Међутим, Виктор и Јакоб су одлучили да стану на пут малтретирању уз помоћ маште и храбрости!
    YT link  Трајање: 78 мин.
  • ЛОТЕ И ТАЈНЕ МЕСЕЧЕВОГ КАМЕНА
    Лоте има занимљиве пријатеље – два зеца који живе на Месецу. Једино што може да им помогне да се врате кући су три чаробна месечева камена. Лоте зато жели да открије тајну месечевог камења и креће на пут са својим пријатељима.
    YT link  Трајање: 93 мин.
  • БРЕНДАН И КЊИГА ТАЈНИ
    Брендан живи у удаљеној тврђави изложеној варварским нападима. Чувени чаробњак доноси у град недовршену књигу мудрости и моћи. Брендан и његова пријатељица Еслинг, девојчица-вучица из магичне шуме, бориће се против варвара како би помогли да се књига заврши.
    YT link Трајање: 75 мин.
  • ЕЛЕОНОРИНА ТАЈНА
    Тетка Елеонора оставила је Нејтанијелу кључеве своје огромне библиотеке. Нејта књиге не занимају све док не открије да у њима живе капетан Кука, Алиса, Пинокио, џинови и виле. Они могу да преживе само ако им неко чита чаробни, прастари запис!
    YT link Трајање: 75 мин.
  • ПРИЧА О ДЕЛФИНУ САЊАРУ
    Прича о делфину-тинејџеру Данијелу, који напушта своје безбедно станиште како би истражио океан. Опасности и изазови биће на сваком кораку, а Данијел ће морати да следи своје срце да би успешно превазишао све препреке.
    YT link  Трајање: 86 мин.
  • МАКС И ЕКИПА
    Макс ради у фабрици лопатица за убијање мува. Међутим, фабрика не послује добро, па опасни научник доводи до масовног повећања броја мува. Облак инсеката напада село, а Макс и његова пријатељица Фелиција дају све од себе да зауставе проблем.
    YT link  Трајање: 80 миН.
  • СУНЧАНИ БЕРИ И ДИСКО ГЛИСТЕ
    Према кишним глистама се односе без трунке поштовања! Бери живи на дну ланца исхране, осуђен на живот у мраку и канцеларијски посао у локалној фабрици. Када му отац да стару кутију са диско плочама, његов живот се потпуно преокреће.
    YT link  Трајање: 80 мин.
  • ЛИСИЦА И ДЕТЕ
    Једног јесењег јутра, на путу до школе који води кроз шуму, девојчица угледа лисицу. Фасцинирана до те мере да заборавља страх, девојчица открива дивље и тајанствено окружење, и тако почиње авантура која ће променити њен живот.
    YT link  Трајање: 95 мин.
  • КРАДЉИВАЦ ХОЦЕНПЛОЦ
    Лик разбојника Хоценплоца каже: „Ја крадем шта желим, по томе сам познат!“ Погледајте каква збрка настаје када је учинио фаталну грешку и украо бакин млин за кафу.
    YT link  Трајање: 94 мин.
  • ЛОТЕ ИЗ ИЗУМГРАДА
    Дан пред такмичење у изумима, Лоте и њен најбољи друг Бруно одлазе на пливање. Проналазе стару књигу која плива на таласима, из које се појављује Сумусу, јапански џудо мајстор.
    YT link  Трајање: 90 мин.
  • БОЖИЋ БАТА И ЧАРОБНИ ПАЊ
    Оленцеро је већ примио писма деце из долине и чита њихове жеље кроз магично стабло које гори у камину. Зли бизнисмен стиже у град и жели да уништи шуму због ски-центра. Украшће Оленцеров магични пањ и сва дечија писма ризикујући да деца не добију поклоне.
    YT link  Трајање: 78 мин.
  • ЂОЛЕ ИЗ ЏУНГЛЕ
    Ђоле је најређе и најслађе створење на свету! Мекан, сладак, умиљат и са огромном страшћу за воћем, слаткишима и авантурама. Фанатични колекционари лове ову ретку животињу из џунгле због чега је Ђоле приморан да бежи.
    YT link  Трајање: 73 мин.
  • ДВА ОРТАКА И ЈАЗАВАЦ
    Двојице другара, добричина Лазић и углађени Петровић и њихов љубимац јазавац, у железничком тунелу ван сваког животног колосека, једне вечери наилазе на девојчицу Аманду, која бези од разбојника лудог богаташа Распућина.
    YТ линк  Трајање: 75 мин.
  • КО СЕ БОЈИ ВУКА ЈОШ 2
    Miran život ovčica i vukova narušavaju neočekivani gosti, polarna lisica i mala ovca koji ih dovode u problem. Samo timskim radom mogu da reše prepreke i suoče se sa svim izazovima na koje nailaze.
    YT линк  Трајање: 80 мин.
  • ВИЛИЈЕВА ПЛАНЕТА
    Након уништења брода којим је путовао у свемир, Вили бива одвојен од родитеља. Уз помоћ робота Бака преживљава на дивљој и неистраженој планети до доласка спасилачке мисије.
    YT линк  Трајање: 90 мин.
  • БЕЗРЕПИ ПЕЛЕ
    Шведски анимирани класик о размаженом мачету које је изгубио реп. Један дан изненадна олуја поведе ово симпатично безрепо маче у праву авантуру у један чудан град. Тамо Пеле упознаје нове другаре и развија велико пријатљство. Међутим, није увек лако бити нова мачка у граду. Немају сви добре намере и убрзо Пеле силно жели да се врати кући.
    YT link   Трајање: 67 мин.
  • КАШЕЈ: КРАДЉИВАЦ НЕВЕСТИ
    Из неког разлога Кашеј, вечно млад и увек беспрекорно обучен, не може себи да нађе одговарајућу невесту већ три стотине година. Једног дана он постаје приморан, под претњом смрћу, да киднапује једну од првих лепотица Далеког краљевства, Варвару. Овде почињу његове невероватне авантуре испуњене изазовима.

    YT link