КЉУЧ БЕСМРТНОСТИ

Промоција књиге „Кључ бесмртности“

29.09.2018. од 18:30 у Галерији Академије 28

Тренутно најчитанија и најтраженија књига на просторима екс-ју имаће своју промоцију у Галерији Академије 28 у суботу, 29.09.2018. од 18:30ч. Роман Харија Слипичевића Мостарца „Кључ бесмртности“ биће промовисан у оквиру целовечерњег програма посвећеном босанско-херцеговачкој култури, који ће подразумевати и извођење представе Ladiestours од 20:00ч на сцени Академије 28, као и наступ музичара који ће изводити екс-ју рок и поп хитове од 22:00ч у Клубу Академије 28.

О књизи и раду Харија Слипичевића говориће Берка Незић и Мирсада Хаџиегрић, као и сам аутор. Током промоције, наши суграђани ће бити у прилици да на лицу места купе књигу и добију потпис аутора уз напомену да ће сав приход од продатих књига ићи у хуманитарне сврхе за удружење „Подржи живот“. Један део прихода од продатих карата за представу Ladiestours, такође ће бити дониран истом удружењу.

Уколико сте жељни добре музике, не брините. У друштву изврсног вокала Далиде Ибрић, иначе једне од представница БиХ на Евровизији 2002 год. у Естонији, затим изврсног гитаристе Аднана Јагањаца и легендарног бубњара Бијелог Дугмета, Драгана Ђиђија Јанкелића нећете остати равнодушни. Након представе, од 22:00ч, моћи ћете да уживате у хитовима Азре, Бијелог Дугмета, Бајаге, али и џез стандардима и страним поп-рок хитовима.