el-op

ЕЛЕГАНТНО ОПУШТЕНО

ЕЛЕГАНТНО ОПУШТЕНО

Концепт вечери, није класична стандап сатира, но угодан, префињен начин комуникације са публиком пун хумора о теми љубави, жени, мушкарцу, људима, вечним темама на које има хиљаду питања и хиљаду одговора. Врло успешно ће се мешати и употпуњавати мудрости ранијег и данашњег доба. Паралелно и дијагонално повезивање времена садашњег са прошлим ће доносити нова сазнања о битним, неважним стварима које значе кроз живот једног човека. Све је то испреплетано избором најлепших љубавних хитова класик-поп музичког жанра, музике из филма, великих хитова светске и домаће музичке сцене. Постоји могућност активног учешћа публике. Спонтаност је примарна и моменат тренутног надахнућа најважнији сегмент, без очекиваног концепта наступа једног класичног вокалног уметника. Потпуно неочекивани смерови интерпретација, познатих композиција, у оригиналним аранжманима ће донети битну разлику у односу спрам сличних „unplugd“ састава. Виолиниста на крову, Adagio, Њебојте се речи љубов, Beautiful Maria Of My Soul , Ej mambo italiano, Вило моја – су само неке од нумера у којима ћете уживати!

Александар Саша Петровић
Дипломирао на Академији уметности у Новом Саду, најпре на одсеку за општу музичку педагогију, а затим на одсеку за соло певање. Постао је истакнути тенор југоисточне Европе, изводећи преко 25 водећих улога у опери. Свој музички дар делио је с реномираним диригентима попут Младена Јагушта и Иона Јанка, сарађујући с бројним симфонијским оркестрима и операма у региону. Његово име се налази међу успешним људима у Србији према Оксфорд енциклопедији из 2023. године, а од 2022. обавља функцију уметничког директора музичког удружења Royal Art Studio. Активно учествује у добротворним акцијама и пружању подршке угроженима.

el-op

Др. Сенка Недељковић, сопран из Новог Сада, стекла је диплому на Академији уметности у класи проф. мр Вере Ковач Виткаи 2005. године, а магистрирала 2008. На Универзитету за музику и сценске уметности у Грацу (Аустрија) се усавршавала од 2009. до 2010. Године. Доктор уметности постала је 2019. одбраном тезе на Академији уметности у Новом Саду. Од 2001. хонорарно је члан опере Српског народног позоришта, а њене улоге обухватају дела Пучинија, Вердија, Моцарта и других. Стално запослена као професор соло певања од 2004. у музичкој школи „Исидор Бајић”, где њени ученици остварују значајне успехе на такмичењима. Добитница је награде Таленти 2013, 2015, 2018. и 2019, а активно је укључена у међународна такмичења као члан жирија.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *