ИНСТИТУТ 27. септембар 2019. (1)

ВИКЕНД ЛАТИНО МУЗИКЕ

ВИКЕНД ЛАТИНО МУЗИКЕ

„Свит Пепер Бенд“ и „Реј Бени Бенд“

 

       Сезону великих клупских концерата у Клубу Академије 28  настављамо уз нешто другачији звук. Викенд латино музике се одржава 11. и 12. октобра 2019. године, са почетком у 22ч, а наступиће  „Свит Пепер  Бенд“ и „Реј Бени Бенд“.

otvaranje sezone (6)

           У петак, 11. октобра у Клубу Академије 28 наступа Свит Пепер Бенд који чине Иван и Марија Аранђеловић. Они су познати публици широм Београда као одличан састав који додатно улепшава клупску атмосферу. Слушаће се латино хитови, са примесама поп и евергрин музике, а добра атмосфера је загарантована.

 

    Субота, 12. октобар, резервисана је за “Реј Бени Бенд“ који ће својом интерпретацијом допринети специфичности и квалитету оргиналног кубанског звука. „Реj Бени Бенд“  је изворно кубанска група која негује ритмове свог подручја – салса, сон, ћа-ћа-ћа, мамбо, меренге и друге. Вођа бенда је Реиналдо Мартинез Хернандез, професионални музичар саксофониста. На Куби је свирао у Хаванској филхармонији, наступао у разним бендовима и као солиста. Чак и ако не умете да плешете, ови музичари научиће вас основним корацима уз ведре тонове, брзе и богате звуке кубанске музике која вас напросто понесе. Осетите дух Кубе, заплешите уз заводљиви ритам  и уђите у свет кубанске културе.

 

Концерти почињу у 22.00ч, улаз је бесплатан.

Места се могу резервисати на: 011/ 3619-342.