ДР.ТИНЕ & АСТИСТЕНТИ (3)

ВИКЕНД СТРАНОГ И ДОМАЋЕГ РОКА

 

ВИКЕНД СТРАНОГ И ДОМАЋЕГ РОКА

„ФАНКИ БУРАЗЕРИ“ & „АЗРА ТРИБЈУТ БЕНД“

 

             Сезона клупских концерата се наставља Викендом страног и домаћег рока који се одржава 01. и 02. новембра 2019. године, са почетком у 22ч, а наступаће  „Фанки буразери“ и „Брајан МекШтул“

                Петак, 01. новембар 2019. године резервисан је за бенд „Фанки Буразери“. Бенд чине два брата – Бојан и Ђорђе Крећа. Обојица су чланови најпознатијег регионлног РХЦП Трибјута са којим успешно наступају већ шест година, а Ђорђе је млади глумац који полако стиче телевизијску славу кроз улогу у серијама „Истине и лажи“, „Војна Академија“ и „Црвени месец“.

              Репертоар бенда се састоји од великог броја хитова домаће и стране поп-рок и фанк музике као и алтернативних песама које публика нема прилику често да чује.

ДР.ТИНЕ & АСТИСТЕНТИ (4)

             „Брајан МекШтул”, трибјут бенд посвећен култној групи Азра, наступиће у суботу 02. новембра са почетком у 22. Окупљен је с намером да оживи лик и дело популарне групе, а под јасним утицајем Џонија Штулића, овај бенд својом енергијом враћа дух неких прошлих времена. Колико су у томе успешни, говори и податак да се за њихове наступе увек тражи место више. „Брајан МекШтул“ ће наступити у комплетном саставу, предвођен гитаристом и главним вокалом Данилом Јевтовићем – Дачом, коме вокалну подршку пружа Александар Ковачевић – Коча,  као  и Луком Остојићем и Борком Стојачићем.

             Свима већ позната четворка, окупљена од 2011. године, и овог пута ће бити задужена за добар провод и незаборавну атмосферу, о којој ће се причати.

 

Концерти почињу у 22.00ч, улаз је бесплатан.

Места се могу резервисати на: 011/ 3619-342.