DSC9541

СТЕНД-АП ШОУ НЕШЕ БРИЏИСА

Уторак, 21. март 2023. године у 20ч

F40.01

Страх, прастари непријатељ човека, колико нас гура напред и указује на потенцијалну опасност за коју морамо  бити спремни, тако нас и блокира и паралише ако се предуго задржи у нама. Неша нам кроз ову представу указује на разлику између реалног и нереалног страха кроз лична искуства, сатирично из прве руке, објашњава превазилажење разноразних животних ситуација у којима се и сам нашао. Представа „Ф40.01“ је заправо Нешина дијагноза, а која је ваша дијагноза сазнајте доласком на представу , где ће управо Неша покушати да вам разбије страхове и учинити да на њих гледате из једног потпуно новог угла и да са представе одете са тотално другачијим погледом на страх.

DSC9541

Биографија

Ненад Даниловић, познатији под псеудонимом Неша Бриџис, један је од најпознатијих српских станд-уп комичара.
Комедијом се бави, како сам каже, још од малих ногу, а професионални ангажман је започео 2010. године. Прославио се песмом „Еј, Рики Мартине“.
Данас, и ако га никада није записао, има скоро 6 сати текста са којим наизменично наступа.
Мајстор је имитација и одличан импровизатор. У досадашњој каријери одржао је око 2.000 професионалних наступа. Са својим представама је обишао целу Србију, многе градове и по више пута, а наступао је и у иностранству.
Љубитељи станд-уп комедије из региона јако добро знају Нешу Бриџиса, био је гост на великом броју фестивала у Хрватској, Словенији, Босни, Македонији, Црној Гори…
И поред страха од летења, публика је имала прилику да га види и у Аустралији. За његове вечери комедије увек се тражи карта више.
Био је учесник 3. сезоне познатог шоу програма „Твоје лице звучи познато“ и освојио треће место.