tb

7. ФЕСТИВАЛ ТРИБЈУТ БЕНДОВА

05 – 06.10.2018.

Фестивал трибјут бендова у Клубу Академије 28

 

                  Сезона великих клупских концерата у Академији 28 и ове године почиње Фестивалом трибјут бендова, који ће се одржати  5. и  6. октобра у Kлубу Академије 28.  На седмом по реду Фестивалу трибјут бендова посвећеном екс-ју музци наступиће  бендови који ће изводити музику два,  по процени многих, најзначајнија екс-ју рок састава “Азре” и “Бијелог дугмета”.

                Прве фестивалске вечери,  у петак 5. октобра, наступиће “Азра трибјут  бенд”, који ће изводити  највеће хитове  култног бенда “Азра” и једног од најзначајних музичких аутора Бранимира Штулића. “Азра трибјут бенд” чини невероватна екипа музичара: Данило Јевтовић-Дача (вокал и гитара), Александар Ковачевич-Коча (гитара), Лука Остојић (бас) и Борко Стојачић-Боркони (бубњеви), који за своју музичку интрепретацију кажу: „ …морате да чујете да бисте поверовали!“

tb

                  Друге фестивалске вечери, у суботу 6. октобра, наступиће  „Београдски трибјут Бијело Дугме“, у саставу: Борис Крагуљац-Сарајлија (вокал) некадашњи члан ЕКВ-а, Иван Ранковић-Рака (бубањ), Милош Јовановић (гитара), Милан Дајовић (клавијатура), Немања Цвијовић (бас) и Љиљана Радовановић (пратећи вокал). „Београдски трибјут Бијело Дугме“ иза себе има бројне концерте и учешћа на многим музичким фестивалима, како у Србији тако и у региону, на екс-ју просторима, а наступ који са поносом истичу је концерт на београдском „Бир фесту“.

 

 

Концерти почињу у 22.00h а улаз је, као и сваке године, бесплатан.

Места се могу резервисати на: 011/ 3619-342.