sajt

Мултифункционална сала у центру града!

 

ПС „Ђуро Салај“ – Академија 28 се налази у самом центру града, на углу улица Немањине и Светозара Марковића и обухвата вечерње и дечије позориште, биоскоп, ликовну галерију и клупску музичку сцену.

Дуги низ година на Великој сцени Академије 28 одигравају се неке од најпознатијих комедија које су београдској публици постале култни комади.

Велика сала од 408 места погодна је за организовање представа, припрема позоришних комада, радионица, трибина, организованих представа за децу или фирме, семинара, биоскопских пројекција…

Клуб је ове 2022. године ушао у четврту деценију постојања, а свирке се одржавају од октобра до маја петком и суботом! Музичким програмом доминира џез и евергрин, а врло често се може чути и свинг, блуз и латино ритмови. У свом асортиману имамо и пице, топле сендвичи, слатке и слане палачинке, хладне салате, воћне купове…

Репертоари Академије 28 за сваки сектор налазе се на сајту, на Инстаграм и Фејсбук страници где се на месечном нивоу током сезоне објављују најновије информације о раду и терминима.

Будите наши гости – као аутори или као пролазници у потрази за освежењем!