1500x900_roast

ROAST VEČE KOMIČARA

Среда, 24. април 2024. године у 20ч

ROAST VEČE KOMIČARA

ROAST је варијанта станд-ап комедије која у дословном преводу значи „пржење“!
Комичари ће овога пута „пржити“ односно прозивати једни друге, своје колеге, најбоље пријатеље и сараднике. Сазнаћете нове ствари о њима, чак и неке које ни сами нису знали и које су биле познате само осталој четворици. Често се дешавало на наступима да публика буде та која ће примати шале на свој рачун, овога пута шале примају искључиво комичари.

Наступају Срђан Олман, један од најпопуларнијих регионалних комичара иза ког су четири „one man show“ представа као и преко хиљаду наступа широм региона, Европе и света; Срђан Јовановић, први станд ап комичар нове генерације у Србији и водитељ „Менталног разгибавања“; Андрија Дабановић, најцењенији станд ап комичар из Црне Горе и директор једног од највећих фестивала комедије у региону „Опуч“; Филип Угреновић, водитељ и комичар који је био сценариста најпознатијег late night show на овим просторима – „Вече са Иваном Ивановићем“, а данас пише сценарио за квизове „Потера“ и „Најслабија карика“; Душан Варничић, комичар и креативац који стоји иза једне од највећих заједница љубитеља фудбала – Енглески фудбал, као и иза више хумористичких представа од којих је најпознатија „Каква ти је жена, такав ти је живот“.

1080x1080_roast

Након неколико клупских наступа, дошло је време да комичари изведу овај роаст на великој сцени и то појачан још јачим форама!

Нити један минут овог наступа неће садржати стандардне текстове наших комичара.

Имајте на уму да су претходни наступи распродавани за мање од три дана, зато пожурите по своје карте!

2 replies
  1. Verica Novaković
    Verica Novaković says:

    Dobro veче draga Aakdemijo 28,

    Pošto nemam instagram, na ovaj naćin bih rezervisala 4.rođendanske karte za 4.divne žene 🙂 za sredu 24.april 2024.godine u 20časova,Roast vece 5.komičara
    Prvi redovi ako može,slabo čujemo i vidimo :)) Hvala !!!

    Vidimo se:)
    Hvala najlepše!!!!

    Srdačan pozdrav!
    Verica Novaković
    kontakt 064/24000168

    Одговори

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *